Hurja meno!

Vilskettä, hulinaa, sähköpostit pursuaa, ja iso kiitos teille kaikille, jotka ovat projektista innostuneet, tykkäilleet ja sivujamme jakaneet! Jatketaan samaan malliin, jotta sana leviää ihan kaikkialle!

Nettisivut ovat työn alla, joten sivujen ruotsin, ja englanninkieliset versiot tekevät tuloaan. Vi översätter sidan på svenska som bäst! Traslated version in english coming up soon! Myös kieliopilliset virheet korjataan pikimmiten. Ehkäpä voisin myös hankkia ne neljännet silmälasit kahden vuoden sisään, ja lisätä vuorokauteen pari ylimääräistä tuntia.

Kiitos kaikista yhteydenottopyynnöistä, lämmittää sydäntä, kun huomaa, että siellä on niin monta kiinnostunutta ja avuliasta. 

Käytännön infoa vielä selkeytettynä, eli äitiyspakkauksen vuosimallilla ei ole väliä. Määrän ja koon tulee täsmätä pakkauksen lähettämiskustannuksia varten, joten klikkaa kuvat suuremmaksi, niin näet vaatteen koon. Jos sinulta esimerkiksi puuttuu tietty vaate, voit vaihtaa sen vastaavaan. 

Ps. Vielä lisäys projektiin, elikkä käyttäkää kaikki reippaasti hashtagia #äidiltätoiselle julkaistaessanne projektiin liittyviä kuvia! 

Kirjoittelen tähän kohtaan nettisivuja projektin etenemisestä vähemmän virallisessa blogimuodossa, joten kurkkailkaahan joka iikka tänne aina vähän väliä 🙂

Terveisin, univelkaa ja jännitys-innostusta hihkuva, projektin koordinaattori Ella

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Lähetä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *