Hur donerar jag en mammalåda?

OBS! Vi har avslutat insamligen av mamma-lådor. Tack för alla donationer! Ni kan följa med vårt jobb på bloggen, i November 2016 börjar vi blogga om arbetet i Mufindi!

På grund av sändningskostnaderna, önskar vi att mammalådorna väger lika mycket. Därför är det viktigt att lådan innehåller alla dom saker som är listade här. Om något saknas från det originella paketet, kan du byta ut det till en motsvarande. Viktigaste är, att mängden stämmer. Mammalådan behöver inte vara från i år, en äldre mammalåda passar också perfekt!

Vi tar emot mammalådor till årets slut (2015). Ifall det sker ändringar gällande tidtabellen, meddelar vi om det här på nätsidan, och på vår facebook-sida Äidiltä toiselle (från mamma till mamma).

Så går du tillväga:

1. Kolla, att lådar innehåller följade saker (Kolla foton på kläderna här). Nedan ser du även en lista på finska i ”exell-form”, ifall du tycker att det är lättare att packa lådan med hjälp av den:

aidilta toiselle taulukko

2. Skriv gärna en liten hälsning åt mamman i Mufindi, och laga den in i lådan (T.ex. ett foto, brev, eller en teckning). Vi vill också gärna veta vem du är, så ifall du använder instagram, hashtaga oss gärna! (#äidiltätoiselle)

3. För paketet till posten (sändningskostnaden är 10.50€) och skicka den iväg till:

Om du bor i Karleby trakten kan du även föra paketet till adressen ovan. Ifall vi inte är hemma, kan du lämna paketet på trappan så tar vi in den så fort som möjligt!

Tusen tack för ditt medverkande!

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone